Az első szárnypróbálgatások

  • február 15, 2017
  • Sport
  • Az első szárnypróbálgatások bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Zomborban versenyzett a hétvégén a Spartacus utánpótlása. A bajaiak a Téli Varázs elnevezésű rendezvényen ugrottak medencébe, összesen hatan. A szereplés valamennyiük számára jól sikerült.
A téli felkészülés végéhez közelítenek a bajai úszók, az idei első versenyeken kaphatnak képet az edzők az elvégzett munka sikerességéről. Az influenzás megbetegedések miatt Pass Ferenc a tervezettnél kisebb csapatot tudott nevezni a zombori Téli Varázsra, ezúttal hat sportolónk húzott úszósapkát testvérvárosunkban. Az öt lány és az egy fiú teljesítményével elégedett volt a Spartacus vezetőedzője.

Pass Ferenc, vezetőedző, Bajai Spartacus SC
„Nagyon jól szerepeltek a gyerekek, szinte mindenki érmet nyert. Név szerint igazából csak Kaiser Dominikot tudnám kiemelni, aki két aranyérmet nyert, illetve két versenycsúcsot úszott itt a versenyen. Úgyhogy ő a korosztályának járó összetett kupát is elnyerte. De még egyszer mondom mind az öt lány és a Dominik nagyon jól úsztak, jó időket úsztak, érmeket nyertek, úgyhogy boldogan, örömmel jöttek haza.”

A Spartacus versenyzői hamarosan visszatérhetnek Zomborba, hiszen a jövő héten már a Polet Kupát rendezik meg a vajdasági településen. Ugyanezen a hétvégén egy másik viadalon is bizonyíthatnak a bajaiak, hiszen az idősebb korosztály Hódmezővásárhelyen tempózik majd.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

error: Védett tartalom!
%d blogger ezt szereti: