Harcosok Klubja

  • június 14, 2017
  • Sport
  • Harcosok Klubja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A fővárosban harcoltak a hétvégén a Kick-ThaiBoxing Team Baja sportolói. Mezőfi András három tanítványával utazott a Harcosok Klubjára, melyet immáron a huszonnyolcadik alkalommal rendeztek meg Budapesten. A három bajai versenyző közül ezúttal kettőnek jutott ellenfél.

 

 

A bajaiak visszatérő vendégnek számítanak a Harcosok Klubján, Mezőfi András és csapata évek óta részt vesz a budapesti rendezvényen. A mostani már a 28. gála volt a sorban, ahol nem kevesebb mint 29 mérkőzést láthatott a közönség. Tukacs Fanninak ezúttal nem jutott ellenfél, a kettő fiúnak viszont igen. Török András Milán számára nehéz feladat jutott ezen a napon, de a bajai harcos bízott a jól sikerült felkészülésben. Végül hatalmas csatát hozott az összecsapás.

Török Dénes Milán Kick-ThaiBoxing Team Baja

„Úgy kezdtünk neki, hogy mindenképp végig szerettük volna csinálni mind a három menetet. Persze ebben benne volt az is, hogy ha esetleg úgy van, akkor előbb vége lesz, de nem ez volt a fő cél. Az első menetben lényegében inkább csak kóstolgattuk egymást, majd a második-harmadik menetre tudva, hogy a másik mit tud egymásnak mentünk, és végül pontozással alul maradtam.”

A pontozásos vereség ellenére Dénes fontos tapasztalatokkal gazdagodott a mérkőzésen. A másik bajai harcos Blazsev István volt, aki élete első felnőtt mérkőzését vívta. A mindösszesen 18 esztendős versenyző egy 29 éves sportolóval nézett farkasszemet. Igaz, nem túl sokáig.

Blazsev István Kick-ThaiBoxing Team Baja

„Igazából nagyon izgultam az elején, megnéztem az ellenfelemet és technikával próbáltunk készülni rá. De meccs előtt már megnyugodtam és a meccsre koncentráltam. Igen gyorsan végeztél. Így igaz. A mérkőzés elején kapásból megpróbáltam lebontani a védelmét, ami sikerült is. Az első menetben háromszor padlóra küldtem és fej KO-val nyertem.”

A nem egészen kettő perc alatt István háromszor küldte padlóra ellenfelét, így a mérkőzésvezető beszüntette a küzdelmet. A gyors győzelemnek természetesen Mezőfi András is nagyon örült.

Mezőfi András vezetőedző, Kick-ThaiBoxing Team Baja

„Istvánra gyakorlatilag rárontott. A taktikát próbálva betartani István egyet-kettőt bekapott az elején. De aztán egy jobb horoggal padlóra küldtük az elején, ez a 20. másodpercben volt az elején. Utána számoltak, felállt nyolcnál. A következő mozdulatnál István újból lecsapta egy horoggal. Utána a harmadik leütés során a bíró gyakorlatilag kiszámolta a versenyzőt.”

A szervezők ezúttal alaposan kitettek magukért, hiszen a főmérkőzések résztvevői méretes serleget vehettek át az eredményhirdetéskor. A Kick-ThaiBoxing Team Baja edzői és sportolói mostantól a nyári edzőtáborra készülnek, amit június 26. és 30. között rendeznek meg Baján.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: