Marketinges buszátadó

  • szeptember 13, 2017
  • Friss Hírek
  • Marketinges buszátadó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezentúl egy új és kényelmes furgonnal utazhat a bajai delegáció a testvérvárosokba. Kedden délután adták át azt a kisbuszt, amelyet egy helyi vállalkozás alakított át a város számra. Az új jármű minden extrával rendelkezik, így a hosszú távú utazást is kényelmessé teszi.

A kék-sárga szín, valamint az ülésekbe hímzett címer is jelzi, az elegáns jármű Baja városához tartozik. Fercsák Róbert polgármester elmondta, régóta szerettek volna már egy olyan járművet, amely egyszerre több személy szállítására is alkalmas. Ezzel a kisbusszal összesen tizenkilencen utazhatnak, akár hosszabb utakra is.

Fercsák Róbert- polgármester Baja

Éves viszonylatban többször kapunk meghívást, emellett gyakran a saját rendezvényeinkhez kapcsolódóan kell a vendégeinket szállítani, úgyhogy ezek lesznek az első olyan utak, amely az első utat jelenti ennek a busznak, illetve nekünk is, akik ebben az élményben részt vehetünk majd.”

atmo: 030ZE00.AVIA város vezetősége az átadást követően egy rövid városnézés során le is tesztelhette az új járművet. Bócsa Barnabás a BajaMarketing Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, régi álmuk vált valóra azzal, hogy immár a város is rendelkezik egy személyre szabott, különleges kialakítású autóbusszal. Hozzátette, a tervezésnél több fontos szempontot is figyelembe vettek.

Bócsa Barnabás- ügyvezető igazgató, BajaMarketing Kft.

Biztonságos legyen a busz, ez volt a főszempont, ezt kértük az átépítés során. A másik szempont a kényelem volt, hiszen egy hosszabb utazásnál 600-700 kilométerekről van szó, egy Marosvásárhelyi, vagy egy Weiblingeni testvérvárosi látogatáskor gyakran 1000 kilométereket kell megtenni.”

A közel 4,5 tonnás járművet egy korábbi furgon elemeiből alakították át a város saját igényei és elképzelései alapján. A kivitelező cég a munkálatok során igyekezett minden extrával ellátni a buszt, így végül kényelmes ülések, lehajthatós televízió és usb-csatlakozók is kerültek a furgonba.

Perlaky János-cégvezető, BÁCS-GABEX Kft.

Billenthető ülések, hárompontos automataövvel, hőszigetelt üvegekkel, mindenkinek saját olvasólámpával, klímabefúvóval, programozható álló fűtéssel és egy nagyon jó klímával van felszerelve. Én úgy gondolom, hogy minden igényt kifog elégíteni és bízunk benne, hogy a városnak sokáig büszkesége lesz ez az autóbusz.”

A mutatós kisbusz elnyerte az új tulajdonosok tetszését, és azt is elárulták, a közeljövőben hosszabb úton is lehetőségük lesz kipróbálni a jármű nyújtotta szolgáltatásokat.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: