Nagy pofonok várhatóak

  • november 14, 2017
  • Sport
  • Nagy pofonok várhatóak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Célegyenesbe érkezett a szombati Fight Night előkészülete. Mezőfi András és csapata hetek óta dolgozik a gála összeállításán, az idén ismét látványos program várja a harcművészet kedvelőit. A gálán összesen tizenegy bajai harcosért szoríthatunk.

Mezőfi András évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy gálát rendez, azóta egy esztendő sem múlt el Fight Night nélkül. Emlékezetes mérkőzéseket, látványos kiütéseket tudunk felidézni a gálákkal kapcsolatban, több bajai harcos is ezeken a rendezvényeken mutatkozott be a hazai közönségnek. Az idén ismét gazdag programot állítottak össze a szervezők.

Mezőfi András, vezetőedző, Kick-ThaiBoxing Team Baja
„Én azt látom, hogy az idén 14 mérkőzéssel egy TOP Record Fight Nightot tudunk felállítani, hiszen az előző négy rendezvényünkön 12 vagy 13 mérkőzés volt. Megpróbáltunk megcélozni mindenképpen egy 14 darab mérkőzést. Ami a legfontosabb talán az, hogy a bajai versenyzők összesen tizenegyen képviselik az egyesületünket. Én azt gondolom ez magáért beszél.”

Az este során tehát mintegy tucatnyi bajai harcos lép a kötelek közé, a legkisebbektől a felnőttekig. A gála főmérkőzése egy nehézsúlyú összecsapás lesz, ami egy magyar-szerb ütközetnek is beillik.

Mezőfi András, vezetőedző, Kick-ThaiBoxing Team Baja
„Természetesen meg kell emlékeznünk a főmérkőzésről, ahol Magyarország – Szerbia lesz. A Túró János, aki tavaly a Record Fight Night-on megnyerte a profi magyar bajnoki övet, a Független Harcosok Világszövetségének az övét. Most pedig egy nemzetközi címmérkőzés van. A kihívója pedig az Almir Salkanovic, akit tavaly szintén láttunk győzedelmeskedni MMA-ban.”

Az este során K1, kick-box és MMA mérkőzések is lesznek, így érdemes lesz kilátogatni az eseményre. A gála várhatóan este hét órakor kezdődik, a főmérkőzések fél kilenc után lesznek az MNÁMK sportcsarnokában.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: