Távol-keleti lehetőség

  • december 6, 2017
  • Sport
  • Távol-keleti lehetőség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hazaérkezett a thaiföldi edzőtáborozásából Vidákovics Patrik. Az érsekcsanádi kick-box harcos kettő hónapon át készült a távol-keleti országban, ahol edzéseken és mérkőzéseken vett részt. A mostani táborozás egy hosszabb kaland kezdete is lehet.

Vidákovics Patrik kettő éve már a keceli klub versenyzője, az ottani mestere, Vancsik Nándor segítségével jöhetett létre a mostani utazás. Patrik egy Japánban élő magyar vállalkozó segítségével utazhatott ki Thaiföldre. A kint eltöltött kettő hónap során a hét hat napján napi kettő tréning szerepelt a programban, melyeken leginkább az erőnléti képzés kapott fő hangsúlyt.

Vidákovics Patrik, kick-box versenyző

„Sokkal másabb a hozzáállásuk az élethez és a sporthoz is a thaioknak, mivel ez már Ázsia. Sikerült átvennem a gondolkodásukat is valamennyire, sokkal nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak. Ebből is valamennyit azért sikerült elcsípnem belőlük.”

Az edzések mellett Patrik kettő mérkőzésen is szerepelt. Először egy helyi viadalon bizonyíthatott, ahol sikerült is jó eredményt elérnie.

Vidákovics Patrik, kick-box versenyző

„A helyi versenyen sikerült elindulnom. Ez öt menetre volt kiírva, egy belga ellenfelem volt. Igazán kemény, húzós mérkőzést játszottunk, miénk volt a főmérkőzés. Kétszer sikerült megfognom, az első menetben rászámoltak az ellenfelemre, valamint az utolsó menetet már nem engedték végig a bírók az egészség megóvása érdekében. Így technikai KO-val sikerült nyernem.”

Patrik másik mérkőzését már Kínában rendezték, ahol egy muaythai világbajnoki selejtezőn lépett ringbe. Itt ugyan vereséget szenvedett, de hasznos tapasztalatokkal gazdagodott. Az érsekcsanádiak büszkesége most egy rövid ideig itthon készül és versenyez, azonban január végén elképzelhető, hogy visszatér Thaiföldre. Hazainduláskor ugyanis egy egy éves szerződést kínáltak neki a helyiek, amit nem lehetetlen, hogy el is fog fogadni a kiváló sportoló.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: