Köszöntötték az első babát

  • január 12, 2018
  • Friss Hírek
  • Köszöntötték az első babát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A katymári után az első bajai baba is világra jött. Az év első helyi újszülöttje Balogh- Ujvári Mia lett, aki január másodikán érkezett meg szülei legnagyobb örömére. Az immár három tagú családot a polgármester is meglátogatta, a városvezető pedig nem érkezett üres kézzel.

Balogh- Ujvári Mia  társait megelőzve elsőként jött a világra január másodikán, így ő lett az idei év első bajai újszülöttje. A kislány szülei elmondták, a 3020 grammal és 52 centiméterrel született Mia a vártnál valamivel később, a 41. héten látta meg a napvilágot, az első napokban pedig nagyon aktív baba volt.

Ujvári Alexandra

„Okozott pár álmatlan éjszakát, de azóta ezt is kiküszöböltük. Próbáljuk ébren tartani a fürdetés után este tízig. Eszik aztán lefekszik, egy órakor felkel, eszik és visszafekszik. Most például hat órakor kelt, úgyhogy teljesen jó baba.”

A már otthon pihenő családot a polgármester is meglátogatta. Az év első kisbabáját minden évben személyesen köszönti Baja város vezetősége, akik ezúttal is különböző ajándékokkal lepték meg a szülőket és az újszülöttet.

Fercsák Róbert, polgármester, Baja

„Egy életbiztosítást kötünk a baba nevére és ez 18 éves koráig gyarapodik. Tizennyolc év után pedig a biztosítás lejártával az összegyűjtött összeget fel is veheti majd.”

A babakötvény egy ötszázezer forintos életbiztosítási alapot tartalmaz, amelyet az újdonsült szülők a következő napokban vehetnek majd át.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: