Közeledtek az álláspontok

  • április 11, 2018
  • Sport
  • Közeledtek az álláspontok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gálos Roland támogatásáról, válogatottbeli szerepléséről tárgyalt Baján Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke. A korábbi közönség kedvenc profi ökölvívó a felmerülő problémákról és a jövőbeni tervekről is beszélt Gálos Tamással, a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE vezetőedzőjével. Az egyeztetés végén a felek elégedetten álltak fel az asztaltól.

Az elmúlt években többször puskaporos volt a levegő a honi szövetség és a bajai egyesület között, jó ideig egyik Gálos testvér sem vállalta a szereplést a magyar válogatottban. Nem megfelelő támogatottságról, személyi ellentétekről szóltak a hírek. Egy ideje azonban pozitív irányba történt változás, amiben az új elnöknek, Erdei Zsoltnak is jelentős szerepe volt. Azóta Gálos Roland ismét felhúzta a címeres mezt és a hírek szerint a jövőben is számíthat rá a szövetségi kapitány. Ezzel kapcsolatban tárgyalt Baján Erdei Zsolt.

Erdei Zsolt, elnök, Magyar Ökölvívó Szövetség
„Tényleg őt nagyon szeretném a válogatotban tudni. Szeretném, ha a nemzetközi tornákon részt venne és képviselné a hazánkat. Én most pillanatnyilag benne látom a legtöbb potenciált Magyarországon és nagyon bízom is benne. Én azért is jöttem le, hogy a szövetség részéről támogatást nyújtsunk neki, és minden feltételt megpróbálunk neki biztosítani ahhoz, hogy megfelelő módon tudjon felkészüni.”

Mindkét fél számára az lenne az ideális, ha rendeződne a viszony, hiszen nem csak Gálos Roland, hanem a többi bajai ökölvívó szereplését is befolyásolhatja a szövetség és az egyesület közötti kapcsolat.

Gálos Tamás, vezetőedző, Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE
„Hát hogyne, persze. Itt azért a Rolin kívül vannak feltörekvő tehetségek akár a lányok között is, meg a fiúk között is. Mindent megteszünk azért, hogy itt Baján jó ökölvívókat neveljünk ki. Nagyon bízom benne, hogy a megfelelő hátterünk is meg lesz hozzá az anyagiakban is.”

Az egyeztetések végén Erdei Zsolt és Gálos Tamás is azt mondta el, hogy eredményes volt a megbeszélés. Ezt támasztja alá az is, hogy május közepén Oroszországban rendeznek egy rangos nemzetközi emlékversenyt, melyen Gálos Roland is ott lesz a magyar csapatban.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: