Remek évkezdet « Bajai TV

Remek évkezdet

  • május 10, 2018
  • Sport
  • Remek évkezdet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az év első nagy versenyén szerepelt a Mogyi SE utánpótlása. A bajaiak a Duatlon Országos Bajnokságon jártak, ahová népes csapattal utaztak a mieink. A fiatalok alaposan kitettek magukért.

A hosszúra nyúlt téli felkészülést követően a bajaiak már nagyon várták, hogy kezdődjenek a versenyek, melyek mostantól szinte minden hétvégére adnak valamilyen elfoglaltságot a triatlonozóinknak. A tavasz általában a duatlon versenyekről szól, az országos bajnokságnak ezúttal Balatonboglár adott otthont. A mogyisok közel 30 sportolóval képviselték Baját az eseményen, az utánpótlás korosztályok mindegyikében volt kinek szurkolni. Az első napon az egyéni versenyt bonyolították le.

Balog Ádám, edző, Mogyi SE
„Mindenki remekül helyt állt, tisztességesen versenyzett, úgymond odatette magát. Ez többeknél arra volt elég, hogy a Top 10-be kerüljenek, még többeknél a Top 15-be. Úgy gondolom, hogy mindenki magához mérten egy jó eredményt tud felmutatni. Most név szerint akkor megemlítem, azt a néhány versenyzőt. Ugye az Érczy Janka volt, aki ötödik helyezést ért el a serdülők között, ami egy nagyon jó eredmény, mert ő egy első éves serdülő. Zsumbera Nóra hatodik helyezést szerzett. Czigány Bánk pedig egy kilencediket, ő szintén első éves.”

A legjobb egyéni szereplést Lenti Zsolt szállította, aki szenior korosztályban aranyérmes lett. Másnap pedig ugyanitt a mix váltó országos bajnokságot rendezték meg, ahol csapatunk ismét rajthoz állt.

Balog Ádám, edző, Mogyi SE
„Vasárnap pedig egy két fiú és két lány alkotta mix váltó csapat, ahol mindenki egy mini duatlont teljesít. Majd az utolsó ember beérkezésekor áll meg az óra. Ebben is az utánpótlás korosztályban négy csapatot indítottunk. Amiből azt kell, hogy mondjam, hogy szintén jól szerepeltek.”

Összességében elmondható, hogy a Mogyi SE csapata sikeres hétvégét zárt és a fiatalok bizakodva várhatják a közelgő triatlon szezon rajtját is.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: