Együtt könnyebb « Bajai TV

Együtt könnyebb

  • május 16, 2018
  • Nincs kategorizálva
  • Együtt könnyebb bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Baja Marketing Kft. és az Eötvös József Főiskola. A bajai felsőoktatási intézmény hallgatói rendszeresen csatlakoznak nagy városi rendezvényekhez, ahol főként gyermekprogramok és pedagógiai foglalkozások során járulnak hozzá a rendezvények sikeréhez. A hivatalos szerződésnek köszönhetően a két intézmény a jövőben is közösen tevékenykedik.

Kedden délelőtt írta alá a hivatalos szerződést a Baja Marketing Kft. ügyvezető igazgatója és az Eötvös József Főiskola kancellárhelyettese. A bajai felsőoktatási intézmény hosszú évek óta működik együtt a céggel, a közös munkának hivatalos keretet adó szerződés aláírás pedig lehetővé teszi, hogy a két intézmény a jövőben együtt nyújtson be pályázatokat.

Bócsa Barnabás- ügyvezető igazgató, Baja Marketing Kft.

A Baja Marketing Kft. a fennállása óta törekszik minél szélesebb körben támogatni különböző szervezeteket és együttműködni velük. A főiskola esetében ez évek óta így van. Most az történt, hogy ezt leszögeztük egy dokumentumba és írásba is foglaltuk ennek az együttműködésnek a kereteit.”

A megállapodás azt a célt szolgálja, hogy a felek bővítsék a már meglévő kapcsolatukat, amelynek révén a bajai főiskola több városi rendezvényen is képviseltette magát. A hallgatók rendszeresen szerveznek kísérőprogramokat, kézműves foglalkozásokat az egyes rendezvényeken- emelte ki Horváth Richárd.

Horváth Richárd- kancellárhelyettes, Eötvös József Főiskola, Baja

Én abban hiszek, hogy a főiskolának nagyobb szerepet kell vállalnia a régióban és olyan funkciókat is be kell töltenie, amiket most még nem, vagy csak részben tölt be. Gondolok itt arra, hogy akár helyszínt biztosítsunk különböző kulturális rendezvényeken, jelen legyünk olyan rendezvényeken, amelyeken eddig nem vetünk részt. Vagy lássunk el sporttevékenységi feladatokat, hiszen van egy nagyon jó adottságokkal bíró campusunk.”

V.:149JC00A megbeszélés a rektori irodában folytatódott, ahol egy konzisztórium keretében tárgyaltak a felek a vagyongazdálkodási tervről és a pályázati lehetőségekről.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: