Korszerűbb környezetben

  • június 8, 2018
  • Friss Hírek
  • Korszerűbb környezetben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mostantól korszerű körülmények között dolgozhatnak a Bajai Gyepmesteri Telep munkatársai. A területen lévő majd 80 éves épület egy a város által benyújtott pályázat során nyert közel 3 millió forintos támogatást. Az összegből kicserélték a nyílászárókat és a villamos hálózatot is felújították.

Néhány hónappal ezelőtt még törött ablak, hiányos vakolat és megrongálódott tetőszerkezet látványa fogadta az ebtelepre kilátogatókat, mára azonban ez megváltozott. A telep egy városi pályázatnak köszönhetően 2,7 millió forintos támogatásban részesült, amelyből korszerűsítették a telken lévő épületet. A támogatás során teljes mértékben felújították a már elavult ingatlant- mondta Juhász István a Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Juhász István- ügyvezető igazgató, Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft.

Gyakorlatilag a nyílászárók cseréje, korszerűsítése történt meg, a homlokzatot teljes egészében lefestették. A felújítás során lecserélték, illetve pótolták a cserepeket, bádogos munkák valósultak meg, ezenkívül végbementek villany,- és vízvezeték szerelési munkálatok és felújítások.”

A megszépült épületet Fercsák Róbert is megtekintette. A polgármester kiemelte, a pályázatból származó összeg jó helyre került, így a telep dolgozói ettől kezdve modernebb körülmények között láthatják el feladataikat.

Fercsák Róbert- polgármester, Baja

Az aki a felújítás előtt látta a telepet, az össze is tudja hasonlítani a két állapotot. Itt minden forintnak meg volt a helye és jó célra fordítódott. Amit lehetett azt felújították ebből a mintegy 3 millió forintból, ha pontosak akarunk lenni, akkor 2,7 millió forintos pályázati forrásból sikerült erre költeni.”

A telepen továbbra is akadnak még felújításra váró területek, a legnagyobb problémát az elhullott állattetemek tárolása és elszállítása okozza, a jövőben ezen szeretnének változtatni. A szolgáltató ügyvezetője kiemelte, a bajai telepen -számos vidéki létesítménnyel ellentétben- évek óta nem végeznek altatást, ehhez az elkövetkezendőkben is szeretnének ragaszkodni.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: