Négy helyszín, négy sikeres verseny

  • június 13, 2018
  • Sport
  • Négy helyszín, négy sikeres verseny bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Négy verseny egyetlen hétvége alatt. Így lehet összefoglalni a Mogyi Bajai Judo Club hétvégéjét, melynek során az utánpótlás, a felnőttek és a szeniorok is tatamira léptek. Tették mindezt igen eredményesen.

Azt már megszokhattuk, hogy a bajai cselgáncsozóknak szinte minden hétvégére jut valamilyen verseny, az elmúlt napok azonban a szokásosnál is erősebbek voltak. A felnőttek Belgrádba utaztak, ahol az Európa Kupa sorozat aktuális állomásán bizonyítottak. Knetig Emőke a hölgyek 52 kg-os mezőnyében egész nap fantasztikus formát mutatott, nem talált legyőzőre és aranyérmet szerzett.

Radics Attila, edző, Mogyi Bajai Judo Club

„Igazából nagyon jól indult az év is a számára, hiszen február elején már nagyon jól szerepelt Portugáliában egy Openen. Utána sajnos megsérült és egy két-három hónapos pihenő volt a számára és ez volt az első versenye, ez a belgrádi Európa Kupa. Nagyon szépen dolgozott, úgy gondolom nem forgott veszélyben a győzelme. Bízom benne, hogy ilyen lesz a folytatás is.”

Emőke mellett Végvári Martin az ötödik, Balogh Daniella pedig a kilencedik helyen zárt. A klub másik élversenyzője, Köller Milán pedig Ausztriában versenyzett. Az osztrák csapatbajnokság újabb fordulóján Milán kettő győzelemmel segítette ottani klubját. A juniorok sem pihentek ezen a hétvégén, számukra Győrben rendeztek Diákolimpiát. Itt Tóth Eszter, Andrási Gellért és Andrási Márton aranyat, Béres Vince ezüstöt, míg Perger Ivett és Kovács Dániel bronzot nyert. Az utánpótlás mellett a szeniorok is versenyeztek. A legrutinosabb cselgáncsozóink a szlovéniai Koperbe utaztak, ahol Nagy Erika, Csete Margit, Csihi János és Szabó Gábor egyaránt az első helyen végzett.

Radics Attila, edző, Mogyi Bajai Judo Club

„Ez egy üde színfolt most a klubban. Megpróbálnak hetente egyszer összejönni, együtt edzegetni, van aki többször is bejár. Próbálnak a környező országokban versenyeket keresni. Nagyon szépen szerepelnek, nagyon jó az összetartás náluk, nagyon jó a csapat. Tényleg jó nézni őket.”

Sűrű hétvége volt, szép bajai eredményekkel. Várjuk a hasonló folytatást.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: