Országos roadshow

  • július 9, 2018
  • Friss Hírek
  • Országos roadshow bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagyszabású rendezvényre készülnek augusztusban a Bajai Egyesített Bölcsődék. A program kapcsán hétfőn reggel a Kodály utcai bölcsődében tájékoztatta a sajtót az intézmény vezetője Kiss Tiborné, valamint Csubákné Besesek Andrea alpolgármester. Az országos roadshow a gyermekes családokat célozza meg, középpontjában pedig az egészséges életmód áll.

Hatalmas megtiszteltetés, ugyanakkor szép feladat is egyben, hogy a megyében egyedül a Bajai Egyesített Bölcsődék intézménye kapott lehetőséget arra, hogy 11. állomásként csatlakozzon a Magyar Bölcsődék Egyesületének országos roadshowjához-mondta Kiss Tiborné. Az intézményvezető elmondta, a családoknak közös főzéssel, a szülőknek szakmai tanácsadással, a gyerekeknek pedig játékos programokkal készülnek augusztus 11-ére.

Kiss Tiborné, intézményvezető, Bajai Egyesített Bölcsődék

10 órától kezdődnének a programok, délután 3 óráig bezárólag. Kérjük azokat a családokat, akik szívesen részt vennének azon a főzésen, 3 turnusban, különböző előre elkészített alapanyagokból, amit tulajdonképpen mi biztosítunk a családok részére, tehát ingyenesen lehet. Csak a jelentkezést várjuk, és egy dietetikus és egy szakács segítségével együtt főznének, megtanítják, hogy azokat az egészséges ételeket, hogyan kell elkészíteni.”

Csubákné Besesek Andrea a program kapcsán elmondta: az önkormányzat szívesen támogat olyan kezdeményezéseket, amelyeknek középpontjában a család áll, főként, hogy 2018-ban Baján is meghirdették a Családok Évét.

Csubákné Besesek Andrea, alpolgármester, Baja

Étel-mozgás-élet. Ez a pontos címe a programnak és az EMMI támogatásával hoznák létre. Aminek során főzési lehetőség van, egy busz érkezik a városba. És különböző főző csapatok nevezhetnek, családok, baráti társaságok és mindent biztosítanak nekik. A buszokon megtaláljuk magát a főző lapot.”

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának hatalmas busza augusztus 11-én gördül majd be Bajára, a Kodály utcai bölcsőde udvarára. A színes program a tervek szerint 3 órakor egy közös futással zárul majd az intézmény körül. Kiss Tiborné kiemelte: mindenkit szívesen látnak a ezen a napon, viszont a főzés előjelentkezéshez kötött, amelyet a 79/ 322-903-as vagy a 0620/5140255-ös telefonszámon tehetnek meg az érdeklődők.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: