A Bajai TV-ről

Köszöntjük a Bajai Televízió weboldalán!

A Bajai Képviselő-testület 2008. végén döntött a Bajai Televízió létrehozásáról, amely a Baja Marketing Bajai Kommunikációs és Marketing Kft. keretein belül működik.
Alig két hónappal később 2009. január 26-án  már felcsendült a Bajai Aktuális szignálja.

Adásunkat az Invitel és a Bajanet hálózatán, az S8-as csatornán érhetik el a nézők Baján és a környező településeken kb. 30 km-es körzetben.  2009. májusa óta már az interneten is megtekinthetik műsorainkat.  Saját weboldalt működtetünk, adásaink a Föld bármely pontján akár élőben is követhetők a  www.bajaitelevizio.hu internetes portálon.

A Bajai Televízióban napi 5 óra saját gyártású műsort készítünk. Az esti adást minden délelőtt megismételjük.
A 24 órás adásidő fennmaradó részében képújságot sugárzunk.

Helyi televízióként fontosnak tartjuk, hogy az itt élőket érdeklő témákat dolgozzuk fel. Ezért személyes példákon keresztül igyekszünk feldolgozni a városi, megyei, valamint az országos döntéseket. Megmutatva, azok milyen hatással lehetnek a térségben lakókra, a környezetre.

Önök minden este tőlünk tudják meg a legfrissebb városi híreket! A  30 perces Bajai Aktuális című hírblokkban a híradó mellett sporthírek, időjárás-jelentés, valamint egy-egy aktuális téma bővebb kifejtése is helyet kap a Háttér című műsorunkban.
A Bajai Televízióban rendszeresen találkozhatnak közéleti, várospolitikai, kulturális műsorokkal, sportközvetítésekkel, egészségügyi és egyházi magazinnal.
A napi adást egy 10 főből álló lelkes és fiatalos csapat készíti. A képanyagok rögzítése professzionális JVC és Panasonic kamerákkal történik digitális rendszerben, melyek ezt követően egy központi szerverre kerülnek. Az anyagok elkészítése erről a szerverről történik az editáló állomásokon. A kész anyagok kijátszása egy teljesen automatizált PC alapú adáskijátszó rendszeren történik.

A Bajai Televízió tagja a Bács-Kiskun Megyei Helyi Tévések Egyesületének. Rendszeresen küld anyagokat a Megyei Krónikába és más országos televízióknak.

Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu

Print Friendly, PDF & Email