Új otthonra leltek

  • augusztus 10, 2017
  • Sport
  • Új otthonra leltek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hivatalosan is átadták a Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE új otthonát. A boxolóink a Deák Ferenc utcából a Vasvári Pál utcába tették át a székhelyüket, mostantól öt éven át az ottani edzőteremben készülnek Gálos Tamás tanítványai.

Immáron az új teremben köthetik fel a bandázst a bajai öklözők. A sportolók július elsejével költöztek ki a régi Központi iskola tornaterméből, majd heteken át rendezték be új otthonukat a Vasvári Pál utcában. Az új helyen öltözők, szociális helyiségek, egy tágas edzőterem, valamint kiszolgáló egységek is az ökölvívók rendelkezésére állnak, ami nagyban megkönnyítheti a munkájukat.

Gálos Tamás vezetőedző, Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE
„Gyakorlatilag annyiban más, hogy megállapodtunk egy öt éves szerződésben, tehát itt már biztos a helyünk. Jobb körülmények között is tudunk edzeni. Holnap már fogadok négy egyesületet az országból, jön a Kiskunhalas, a Szekszárd, Mohács és ugye mi leszünk a negyedik. Gyakorlatilag jó helyünk van.”Be fogjuk ezt lakni, még kicsit fura, de szerintem minden jó lesz.”

Az öt méteres ring mellett zsákok, kesztyűk és kondigépek is vannak a teremben, így minden területen megfelelő munkát tudnak végezni a sportolók.

„Örömmel jöttem el.”
Az átadó ünnepségen Fercsák Róbert is köszöntötte az ökölvívókat. A polgármester elmondta: az egyesület 2008-as megalakulása óta több nagy sikert is elért már, amit az önkormányzat próbál a lehetőségeihez mérten el is ismerni.

Fercsák Róbert polgármester, Baja
„Természetesen velük is folyamatos a párbeszéd. Ugye eddig ők egy ideiglenes tudtak tevékenykedni a volt Központi fiú iskolában, De az Kormányhivatal lett és lesz a jövőben is, tehát további fejlesztésekre kerül sor. Így együtt gondolkodtunk abban, természetesen nem magára hagyva a sportegyesületet, hogy hol tudnak új helyszínt találni maguknak. Ez az új helyszín az ő elvárásaiknak megfelelő.”

Az ünnepség után egy rövid bemutató edzést is tartottak, ahol a fiatalok számot adhattak tudásukról. A munka pedig tovább folytatódik a következő napokban, hiszen a hónap végén már versenyekre utaznak a bajaiak, majd az ősz elején országos bajnokságokon lépnek ringbe Gálos Tamás tanítványai.

Print Friendly, PDF & Email

Hozzászólás lezárva.

%d blogger ezt szereti: